Waterzooi van worst en wintergroenten

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik de worstjes goed in met een vork. Verwarm de bouillon tot net onder het kookpunt en voeg de tijm en de laurierblaadjes toe. Leg de worstjes in de bouillon en laat ze 4 minuten in de net niet kokende bouillon garen. Voeg de groenten bij de bouillon en giet de crème fraîche erbij. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Laat alles 15 minuten op een lage stand gaar worden.
  • 2 Meng eens 1 blikje tomatenpuree door dit gerecht.

Waterzooi van worst en wintergroenten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintergroenten met tomme en ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde wintergroenten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept