Wortel-amuse

12
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de winterwortels in 12 stukken. Blancheer deze, giet ze af, spoel er koud water over en hol ze uit tot kleine ‘wortel-glaasjes’. Bak het sjalotje, de knoflook en fijngesneden wortel 8 minuten in de boter. Schenk de bouillon erbij en laat de soep 15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met de basilicum. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer de soep in de ‘wortelglaasjes’ en garneer met basilicum.

Wortel-amuse is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept