Wortel en spitskool met kruidencroutons

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de sneetjes brood met 1 eetlepel olijfolie gemengd met de pesto. Rooster ze onder een hete ovengrill. Schrap de wortel en schaaf deze in lange linten. Haal de bladeren los van de kool. Laat ze heel of snijd ze in brede repen. Blancheer de groenten 2 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Verhit de rest van de olijfolie in een wok. Fruit hierin de knoflook. Schep de groenten, roomkaas en citroensap erdoor en roerbak tot de kaas gesmolten is. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd het brood in kleine blokjes en strooi deze voor het serveren over het gerecht.
  • 2
    - Neem in plaats van roomkaas zachte geitenkaas.- Vervang spitskool door prei of witte kool.

Wortel en spitskool met kruidencroutons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde groenten met buffelmozzarella en kruidencroutons
Bijgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met roquefort
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met feta en kruidencroutons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Met Gebraden Kipfilet, Komkommer En Kruidencroutons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept