Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de olie met chilipeper, paprikapoeder en zout en wentel hier de biefstuk in. Laat een half uur marineren.
  • 2 Gril de biefstuk aan beide kanten mooi bruin in circa 3 minuten per kant en snijd het vlees in brede repen. Bestrijk de tortilla’s met olie en leg ze ook op het barbecuerooster. Gril ze aan beide kanten bruin en knapperig. Verdeel de biefstuk over de tortilla’s, bestrooi met de rucola en verdeel de plakjes avocado erover.+ 30 minuten marineren

Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept