Zalm met bieslook-mosterdpanade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de panade (dit kan een dag van tevoren): meng bieslook, boter, broodkruim, mosterd, citroenrasp en zout en peper. Rol deze massa iets uit tussen plastic folie. Vorm er 4 plakken van en leg ze in de diepvries. Leg de vis, verdeeld in 4 porties, in de ovenschaal en strooi er zout en peper over. Verdeel de panadeplakken over de vis en zet het gerecht niet te dicht onder een hete ovengrill zodat de vis in 5-7 minuten gaar en lichtbruin wordt.diepvries 1 uur
  • 2 Neem in plaats van zalm kabeljauw (Vismarine)

Zalm met bieslook-mosterdpanade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept