Zalmfilet met geroosterde tomaat en sinaasappel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Depde zalmfilet droog met keukenpapier.Sprenkel er citroensap over en bestrooide vis met zout en peper. Kruisde tomaten in en leg ze in de ovenschaal.Meng door 2 eetlepels olijfolieknoflook, zout en peper. Bestrijkde tomaten met dit mengsel. Boen desinaasappel schoon en snijd hem indunne plakken.
  • 2 Zet de tomaten 10-15 minuten in hetmidden van de oven. Verwarm eengrillpan. Bestrijk de zalm met de restvan de olie en rooster de vis in 2 minutenper kant goudbruin en gaar. Haalde tomaten uit de oven. Serveer de visop warme borden, met de sinaasappelbestrooid met tijm en de tomatenernaast.

Zalmfilet met geroosterde tomaat en sinaasappel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept