Zeeuwse vissoep met room en dragon

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de boter in een soeppan met dikke bodem en fruit de ui en wortel met de dragon en saffraan circa 5 minuten op lage stand tot alles licht verkleurd is. Voeg de tomaten, bloem en visfilet toe en laat een paar minuten zachtjes mee bakken. Roer de bouillon erdoor en breng het geheel aan de kook. Laat de soep circa 10 minuten op lage stand koken en pureer deze dan. Voeg de kookroom toe en breng opnieuw even aan de kook. Warm de laatste minuut de garnalen mee en serveer de soep met een paar gesnipperde blaadjes dragon en wat versgemalen peper.

Zeeuwse vissoep met room en dragon is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde mosselen
10 min Snack
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept