Zomercoupe met chocoladeroom en amandel

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de vruchten schoon en maal er een vleugje peper overheen. Schep er voorzichtig sinaasappelsap, gemengd met honing, door. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. Roer af en toe. Klop de slagroom bijna stijf en spatel deze door de iets afgekoelde gesmolten chocolade. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin. Verdeel de vruchten over de coupes en schep de chocoladeroom erop. Strooi de amandelen erover.

Zomercoupe met chocoladeroom en amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Zomercoupe
Bekijk recept