Whiskycocktailsaus met pit

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk de kant-en-klare chilisaus in een mooi schaaltje of bamboe kommetje. Hak wat verse koriander fijn en snij een bosuitje in ringetjes. Roer de koriander en bosui door de chilisaus voor een frisse oosterse twist.Schenk de kant-en-klare whiskycocktailsaus in een kommetje of schaaltje. Een glazen toetjesschaaltje mag ook. Hak wat rode chilipeper fijn. Roer de peper door de saus en proef. Voeg eventueel nog wat rode peper toe, als de saus nog niet pittig genoeg is.
  • 2 Verwijder de zaadjes van de peper voor een mildere pikante smaak.

Whiskycocktailsaus met pit is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept

Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Paprika's
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept