Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de bloemkoolroosjes om met de olijfolie en breng het opsmaak met zout en peper. Rooster de bloemkoolroosjes 15 minuten in de oven. Meng de bloemkool met de dressing, rucola, geroosterde walnoten en Parmezaanse kaas.

Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Macaroni met paprikasaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met pesto en reuzenbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met champignons en spek
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bleekselderijgratin met ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept