Zoek
Biefstukspies met friet en een frisse salade
4
25 min
PLUS
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Zak ovenfriet
600 g PLUS Blonde d’Aquitaine biefstuk
Olijfolie
1 Teen knoflook, gepureerd
2 Rode uien, gepeld en in grove stukken gesneden
1 Handvol kleine champignons
1 Zak gemengde sla
2 Stengels bosui, in ringen gesneden
½ Komkommer, in halve plakken gesneden
1 Handvol cherry tomaatjes
Remia Yoghurt dressing met kruiden
Bereiding
1
Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 180C.
2
Bak de frites in ca. 20 minuten knapperig en goudbruin.
3
Snijd 150 g biefstuk p.p. in 4/5 stukken en marineer in wat olijfolie met knoflook.
4
Rijg het vlees en de groenten om en om aan de spies.
5
Grill de spies in ca. 5 minuten gaar. Maak ondertussen een salade van de sla, bosui, komkommer en cherry tomaatjes. Breng op smaak met de dressing.
Biefstukspies met friet en een frisse salade is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde biefstukspies
15 min + 3 uur marineren -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met koolsalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met bosui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met venkelsalade en petit pains
8 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept