1Voorbereiding : Verwijder het groen van de bospenen, schil ze en snijd deze over de lengte in vieren. Was de paprika en ontdoe deze van zaden en snijd in repen. Was de courgette en snijd in plakken. Snijd de champignons in plakken. Was de tomaten en snijd deze in plakken. Kook de lasagnevellen en houd deze warm. Hak de basilicumblaadjes fijn.
2 Bak de groenten beetgaar in een hete koekenpan met de olie. Begin met de bospeen en voeg achtereenvolgens de paprika, courgette, champignons en de tomaten toe. Bestrooi met peper en zout.
3 Kook de melk in een steelpan.
4 Laat de kaas al roerend smelten in de melk. Breng op smaak met peper en zout en voeg de basilicum toe.
5 Snijd uit elk lasagnevel 2 grote ovalen.
6 Leg op een bord eerst een plak lasagne en daarop wat groenten. Stapel om en om. Eindig met lasagne.
7 Giet de saus erover en versier met de gebakken cherrytomaten en wat extra basilicum blaadjes.