1Voorbereiding : Verwarm de oven voor op 175°C. De biefstukken op kamertemperatuur. Pel de rode uien en snipper de kleine ui. Pureer de tenen knoflook. Maak de haricots verts schoon.
2 Snijd de uien aan de bovenkant kruislings in.
3 Stop de rozemarijn erin en leg er een plakje boter op.
4 Rooster ze in een ovenschaal in ca. 20 minuten gaar.
5 Snijd de aardappelrol in plakken van ca. 3 cm en leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat.
6 Bak ze in de oven met de uien in ca. 20 minuten goudbruin.
7 Verwarm 1 el olie in een steelpan. Bak hier de knoflook en ui in.
8 Blus af met de azijn.
9 Kook op laag vuur in tot de azijn stroperig is. 1
0 Roer de honing erdoor. 1
1 Kook de haricots verts beetgaar. 1
2 Gril als laatste het vlees ca. 2 minuten aan beide kanten.
Gegrilde biefstuk met balsamicosaus en gepofte ui is een recept van PLUS