Romige soep van aardappel en doperwtjes

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereiden: Kook de aardappelen in de bouillon in ca. 15 minuten gaar. Kook na 10 minuten de doperwten mee.
  • 2 Pureer de soep. Meng de room erdoor.
  • 3 Hak de zalm fijn. Vul een klein kopje met ¼ van de zalm. Druk stevig aan. Draai het kopje om boven het midden van een soepbord. Zorg dat het rechtop blijft staan.
  • 4 Giet de soep voorzichtig in het bord langs de zalm. Versier de soep met dille en de citroenrasp.

Romige soep van aardappel en doperwtjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept