Verse spaghetti met zoete tomaatjes en buffelmozzarella

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut. Schep de tomaatjes erdoor en bak 4-6 minuten tot ze openbarsten en de zoete sappen vrijkomen. Bak nog 2 minuten.
  • 2 Kook intussen in ruim water met zout de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Giet de spaghetti af en meng door de tomaatjes. Meng de rucola erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de spaghetti over een ruime schaal of 4 borden. Verdeel de mozzarella over de schaal of borden. Besprenkel naar wens met extra olijfolie en bestrooi met peper naar smaak. Lekker met PLUS Korenlanders stokbrood.
  • 5 Gebruik voor 2 personen de helft van de ingrediënten. Gebruik gedroogde pasta en pas precies de gewenste hoeveelheid af. Maak de resterende sla en tomaatjes aan met een klein beetje vinaigrette en serveer deze bij de pasta.

Verse spaghetti met zoete tomaatjes en buffelmozzarella is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken mozzarellatosti
20 min
Bekijk recept
Courgetterolletjes
35 min Snack
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept