Geroosterde bospeentjes met kruidenolie

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220ºC. Snijd de worteltjes van de bos, maar laat nog een klein stukje van het groen zitten. Schil ze met een dunschiller. Snijd dikke wortels in de lengte door. Verdeel de worteltjes over de bakplaat en ­besprenkel met 2 el olijfolie.
  • 2 Rooster de worteltjes in de voorverwarmde oven in 25 minuten mooi bruin en knapperig gaar.
  • 3 Meng voor de kruidenolie de kruiden door de resterende 4 el olijfolie.
  • 4 Leg de geroosterde worteltjes op een schaal en besprenkel met de kruidenolie. Bestrooi met peper naar smaak.

Geroosterde bospeentjes met kruidenolie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept