Rozemarijn varkenshaas-spiesjes

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer voor de marinade de olijfolie, uitgeperste teentjes knoflook, laurier, grove mosterd en amberbier door elkaar in een kom.
  • 2 Ris de onderste naaldjes van de rozemarijntakjes, laat een toefje naaldjes bovenaan zitten en bewaar de takjes als spiesjes voor het vlees.
  • 3 Hak 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes fijn en roer door de marinade.
  • 4 Bestrooi het vlees met zout en peper en schep door de marinade. Laat het vlees minimaal 1 uur op een koele plek marineren.
  • 5 Snijd 3 kleine rode uien in parten. Prik met een metalen barbecuespies gaatjes voor in het vlees en de uipartjes en rijg deze vervolgens aan de rozemarijntakjes.
  • 6 Gril de spiesjes in 8-10 minuten rondom gaar.
  • 7 Vervang de varkenshaas door 400 g PLUS Blonde d'Aquitaine biefstuk. Marineer het vlees en rijg het met laurierblaadjes op spiesjes. Gril de spiesen in 4-6 minuten rondom gaar.

Rozemarijn varkenshaas-spiesjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept