1 Roer voor de marinade de olijfolie, uitgeperste teentjes knoflook, laurier, grove mosterd en amberbier door elkaar in een kom.
2 Ris de onderste naaldjes van de rozemarijntakjes, laat een toefje naaldjes bovenaan zitten en bewaar de takjes als spiesjes voor het vlees.
3 Hak 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes fijn en roer door de marinade.
4 Bestrooi het vlees met zout en peper en schep door de marinade. Laat het vlees minimaal 1 uur op een koele plek marineren.
5 Snijd 3 kleine rode uien in parten. Prik met een metalen barbecuespies gaatjes voor in het vlees en de uipartjes en rijg deze vervolgens aan de rozemarijntakjes.
6 Gril de spiesjes in 8-10 minuten rondom gaar.
7 Vervang de varkenshaas door 400 g PLUS Blonde d'Aquitaine biefstuk. Marineer het vlees en rijg het met laurierblaadjes op spiesjes. Gril de spiesen in 4-6 minuten rondom gaar.
Rozemarijn varkenshaas-spiesjes is een recept van PLUS