1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het houtige uiteinde van de asperges en snijd ze in schuine stukjes van 3 cm.
2 Meng voor de woksaus de sojasaus met de honing en het limoensap.
3 Verhit in een wok de olie. Bak de biefstukreepjes 1 minuut op hoog vuur. Schep het vlees uit de wok.
4 Bak de aspergestukjes 3 minuten al omscheppend op hoog vuur. Voeg de peultjes toe en bak de groenten in nog 4 minuten knapperig gaar.
5 Schep de biefreepjes met de woksaus erdoor en bak nog 1 minuut. Voeg peper naar smaak toe.
6 Verdeel de rijst over 4 kommen. Schep de biefroerbak op de rijst en bestrooi met de koriander.
7 Voor 2 personen: Halveer de hoeveelheid ingrediënten: gebruik 200 gram asperges en een heel bakje peultjes. Maak een roerbaksaus van 2 el sojasaus en 1 tl honing.
Biefroerbak met groene asperges en peultjes is een recept van PLUS