Biefroerbak met groene asperges en peultjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het houtige uiteinde van de asperges en snijd ze in schuine stukjes van 3 cm.
  • 2 Meng voor de woksaus de sojasaus met de honing en het limoensap.
  • 3 Verhit in een wok de olie. Bak de biefstukreepjes 1 minuut op hoog vuur. Schep het vlees uit de wok.
  • 4 Bak de aspergestukjes 3 minuten al omscheppend op hoog vuur. Voeg de peultjes toe en bak de groenten in nog 4 minuten knapperig gaar.
  • 5 Schep de biefreepjes met de woksaus erdoor en bak nog 1 minuut. Voeg peper naar smaak toe.
  • 6 Verdeel de rijst over 4 kommen. Schep de biefroerbak op de rijst en bestrooi met de koriander.
  • 7 Voor 2 personen: Halveer de hoeveelheid ingrediënten: gebruik 200 gram asperges en een heel bakje peultjes. Maak een roerbaksaus van 2 el sojasaus en 1 tl honing.

Biefroerbak met groene asperges en peultjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept