Salade van gegrilde perzik, witlof en pecannootjes

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Brokkel de kaas boven een maatbeker, voeg de azijn en 50 ml olie toe. Pureer met de staafmixer tot een gladde, romige dressing. Voeg 1-2 el water toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Snijd de witlof in de lengte doormidden, verwijder de bittere kern en snijd in lange, dunne reepjes. Schep om met een derde van de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de salade over 4 borden.
  • 3 Bestrijk de perzik met de resterende olijfolie. Leg met de platte kant op de grill of in de grillpan. Gril de perzik 3 minuten, draai een kwartslag en gril nog 1 minuut. Snijd de perzik in 3 parten en leg naast de witlofsalade.
  • 4 Schenk de resterende dressing eroverheen en bestrooi de salade met de nootjes.

Salade van gegrilde perzik, witlof en pecannootjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Thais Toetje
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Witloofsoep met honing en crostini met geitenkaas
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Barbecue chocofondue
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde geitenkaas met honing-kruidensaus
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept