Rustiek volkoren spelt met verse geitenkaas en basilicum

4
10 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de trostomaten op de grill. Dit kan ook eventueel in een grillbak die op het grillrooster ligt. Rooster de tomaatjes circa 8 minuten tot ze iets zachter beginnen te worden. Leg 4 sneetjes PLUS Korenlanders Rustiek Volkoren spelt met zonnebloempitten op een snijplank. Ris met een vork de tomaatjes van de steeltjes. Bestrooi met wat zeezout en peper. Schep er 100 g GIJS Verse geitenkaas (kuipje 125 g) over en druppel er 4 el extra vierge olijfolie over. Bestrooi met wat verse biologische basilicum.
  • 2 Rooster het brood kort op de barbecue. Bestrijk het als het van de grill afkomt met een teentje knoflook voor een extra pittige smaak.

Rustiek volkoren spelt met verse geitenkaas en basilicum is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Vissoep ‘à la minute’
20 min
Bekijk recept
Geroosterd fruit met vanille en gesmolten Fruité du Cap Gris-Nez
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rustiek speltsandwich met makreel, avocado en limoenmayonaise
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwich van PLUS witte bol met houmous en courgette
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept