Couscoussalade met tonijn, venkel en bosui

4
15 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de couscous uit op een wijde schaal en laat snel afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de olijfolie met het citroensap door de couscous. Schep de radijs, de venkel, de tonijn en de bosuitjes erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Geef er extra partjes citroen bij om over de salade te sprenkelen.
  • 2 Is het radijsblad fris en groen? Snijd dan eens wat van het blad in reepjes en meng door de salade.

Couscoussalade met tonijn, venkel en bosui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept