Viskoekjes

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de kabeljauw met het rauwe ei fijn.
  • 2 Snipper de knoflook fijn.
  • 3 Roer de knoflook, koriander en het gemberpoeder door het kabeljauwgehakt.
  • 4 Meng zoveel havermout door het visgehakt dat het aanvoelt als gehakt van vlees (niet te droog, maar ook niet meer kleverig).
  • 5 Breng het visgehakt eventueel op smaak met een snufje himalay- of zeezout en (versgemalen) peper.
  • 6 Vorm 8 kleine viskoekjes van het gehakt.
  • 7 Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de koekjes in ongeveer 6 minuten aan beide kanten gaar en goudbruin.
  • 8 Voor een hoofdgerecht: combineer de viskoekjes met zoete aardappel en broccoli.

Viskoekjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept