Wokschotel met biefstuk en broccoli

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de zilvervliesrijst volgens de instructie op de verpakking.
  • 2 Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook ze in water met wat himalayazout in 5 minuten beetgaar. Gooi het kooknat niet weg.
  • 3 Snipper de uien en de knoflook.
  • 4 Snijd de biefstuk in dunne reepjes en smeer de reepjes in met de kaneel.
  • 5 Verwarm de olie in een wok en fruit de ui en knoflook 1 minuut op hoog vuur.
  • 6 Voeg de stukjes biefstuk toe en bak ze in een paar minuten gaar.
  • 7 Voeg de broccoli toe en blus af met sojasaus.
  • 8 Laat de schotel 2 minuten pruttelen en breng eventueel op smaak met het zout en (versgemalen) peper.
  • 9 Voeg eventueel wat kooknat van de broccoli toe om het smeuïg te maken. 1
  • 0 Snijd ondertussen de koriander fijn. 1
  • 1 Meng de koriander door de schotel en serveer met mie. 1
  • 2 Kleine stukjes gember doen het ook goed in dit gerecht. Serveer er een salade van bleek- of knolselderij bij. Gebruik ook eens tamari in plaats van sojasaus.

Wokschotel met biefstuk en broccoli is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse wokschotel met tofu
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept