1 Kook de zilvervliesrijst volgens de instructie op de verpakking.
2 Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook ze in water met wat himalayazout in 5 minuten beetgaar. Gooi het kooknat niet weg.
3 Snipper de uien en de knoflook.
4 Snijd de biefstuk in dunne reepjes en smeer de reepjes in met de kaneel.
5 Verwarm de olie in een wok en fruit de ui en knoflook 1 minuut op hoog vuur.
6 Voeg de stukjes biefstuk toe en bak ze in een paar minuten gaar.
7 Voeg de broccoli toe en blus af met sojasaus.
8 Laat de schotel 2 minuten pruttelen en breng eventueel op smaak met het zout en (versgemalen) peper.
9 Voeg eventueel wat kooknat van de broccoli toe om het smeuïg te maken. 1
0 Snijd ondertussen de koriander fijn. 1
1 Meng de koriander door de schotel en serveer met mie. 1
2 Kleine stukjes gember doen het ook goed in dit gerecht. Serveer er een salade van bleek- of knolselderij bij. Gebruik ook eens tamari in plaats van sojasaus.
Wokschotel met biefstuk en broccoli is een recept van PLUS