Appel-rabarbercrumble

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Maal de helft van de havermout fijn in een blender.
  • 3 Meng de gemalen havermout met de rest van de havermout.
  • 4 Snijd de boter in blokjes en kneed deze met de helft van de honing door het havermoutmengsel.
  • 5 Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd hem in blokjes.
  • 6 Snijd de rabarber in stukjes.
  • 7 Meng de appel, rabarber en rozijnen met de rest van de honing.
  • 8 Schep het fruit-groentemengsel in een ovenschaal en verkruimel het havermoutmeel erover.
  • 9 Zet de schaal in de oven en laat de crumble 35 tot 40 minuten bakken.

Appel-rabarbercrumble is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept