Zoek
Appel-rabarbercrumble
4
50 min
PLUS
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g havermout
30 g biologische roomboter
50 g honing
1 zoete appel
150 g rabarber
25 g rozijnen
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Maal de helft van de havermout fijn in een blender.
3
Meng de gemalen havermout met de rest van de havermout.
4
Snijd de boter in blokjes en kneed deze met de helft van de honing door het havermoutmengsel.
5
Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd hem in blokjes.
6
Snijd de rabarber in stukjes.
7
Meng de appel, rabarber en rozijnen met de rest van de honing.
8
Schep het fruit-groentemengsel in een ovenschaal en verkruimel het havermoutmeel erover.
9
Zet de schaal in de oven en laat de crumble 35 tot 40 minuten bakken.
Appel-rabarbercrumble is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept