Bietensalade met quinoa, spinazie en geitenkaas

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Weeg de quinoa af en kook volgens de instructies op de verpakking; laat vervolgens afkoelen.
  • 2 Stoom de broccoli en laat deze ook afkoelen.
  • 3 Schil de bieten, snijd ze in blokjes en kook ze in 10-15 minuten gaar.
  • 4 Versnipper de appel. Was de spinazie en laat goed uitlekken in een vergiet of droog in een slacentrifuge. Hak dan in dunne reepjes.
  • 5 Vul nu een saladeschaal met de quinoa, broccoliroosjes, bieten, appel en spinazie.
  • 6 Voeg hier de pijnboompitten en gehakte walnoten aan toe.
  • 7 Giet de olijfolie eroverheen en meng alles goed door elkaar.
  • 8 Brokkel hierover de geitenkaas.
  • 9 Strooi tot slot de munt over het gerecht. 1
  • 0 Breng eventueel op smaak met (versgemalen) zwarte peper en wat himalaya- of zeezout.

Bietensalade met quinoa, spinazie en geitenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met walnoten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met bietensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept