Quinoasalade met wokgroenten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de quinoa zoals aangegeven op het pak en laat afkoelen op een schone theedoek.
  • 2 Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze 5 minuten in een klein laagje water.
  • 3 Snipper de ui en knoflook.
  • 4 Snijd de prei overlangs door, spoel het zand eruit en snijd in ringetjes.
  • 5 Was de stengels bleekselderij, snijd in kleine blokjes en hak de spinazie fijn.
  • 6 Verwarm 4 eetlepels olie in een wok en bak de ui, knoflook en prei ongeveer 5 minuten.
  • 7 Voeg de broccoliroosjes toe en wok ze op hoog vuur beetgaar.
  • 8 Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
  • 9 Meng de peterselie door de wokgroenten. 1
  • 0 Maak een dressing van 4 eetlepels olijfolie en het citroensap en meng dit met de spinazie, bleekselderij en pijnboompitten door de quinoa. 1
  • 1 Breng de quinoasalade op smaak met zwarte peper en serveer met de wokgroenten.

Quinoasalade met wokgroenten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept