Aardbei-banaanijs

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de bananen, breek in tweeën en leg ze 5 uur in de vriezer.
  • 2 Was de aardbeien en verwijder de kronen.
  • 3 Doe de aardbeien samen met de bevroren banaan in de keukenmachine of blender.
  • 4 Voeg de rijstmelk en kokosolie toe en mix tot een gladde massa.
  • 5 Verdeel het ijs over 4 kommen en strooi er geraspte kokos over en kaneel naar smaak.
  • 6 Leg op elke portie ijs 3 kersen en garneer met de muntblaadjes.
  • 7 Voeg wat olijfolie toe in de blender; dit smaakt heel goed. Het is een makkelijke manier om kinderen extra olijfolie te geven.

Aardbei-banaanijs is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Banaanijs met advocaat
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
chocolade moelleux
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Romig bananenijs met stukjes chocola. Twee
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Kiwi-aardbeisalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept