1 Snijd de kipfilet in blokjes en doe deze in een kom.
2 Snijd de bosui, rode peper, gember en knoflook fijn en voeg deze aan de kipfilet toe.
3 Voeg de olijfolie toe en meng alles goed door elkaar. Laat de kip 10 minuten marineren.
4 Schil ondertussen de mango en snijd in reepjes.
5 Verwarm een wok op het vuur en roerbak het kipmengsel tot de kip gaar is.
6 Voeg dan een handvol spinazie toe en roerbak op hoog vuur tot de spinazie geslonken is. Voeg een volgende portie toe en ga door tot alle spinazie is geslonken.
7 Roer tot slot de mango en de koriander door het gerecht en breng eventueel op smaak met (versgemalen) peper en wat zout.
8 Garneer met de verse munt.
9 Lekker met zilvervliesrijst of spaghetti van courgette en een handje ongebrande en ongezouten cashewnoten, die je even in de koekenpan hebt verwarmd.
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)