Scholfilet met roerbakgroenten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de courgette in schijfjes, de wortels in stukjes van 2 cm en de bloemkool in kleine roosjes.
  • 2 Doe een 2 eetlepels olijfolie in een pan en verwarm hierin de wortel en bloemkool gedurende 5 à 7 minuten. Voeg dan de courgette toe en laat de groenten beetgaar worden.
  • 3 Spoel de visfilets onder de kraan af en dep droog met keukenpapier. Bestrooi met wat (versgemalen) peper en een snufje zout.
  • 4 Bestrijk daarna de filets met 2 eetlepels olijfolie.
  • 5 Verwarm in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak hierin de visfilets om en om lichtbruin in 5 à 6 minuten.
  • 6 Serveer de vis met de groenten.
  • 7 Lekker met een puree van zoete aardappel.

Scholfilet met roerbakgroenten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met spitskool en surimi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept