Kalfsschnitzel in verse champignonsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de snijboontjes in water met zout beetgaar en bak de krielaardappeltjes in boter goudbruin. Verhit vervolgens op hoog vuur een eetlepel boter in een koekenpan. Bak de schnitzels kort; slechts 1 minuut aan elke kant. Haal het vlees uit de pan en houd warm.
  • 2 Voeg de rest van de boter, de knoflook en champignons aan de braadjus van het vlees toe en bak tot de champignons goudbruin zijn. Blus af met de wijn en laat dit inkoken tot de wijn bijna is verdampt.
  • 3 Voeg de fond, crème fraîche en mosterd toe en laat dit zachtjes inkoken totdat de saus iets is ingedikt. Breng op smaak met peper en zout en laat als laatste de schnitzels even in de saus meegaan.
  • 4 Schep de groenten en aardappeltjes op de borden en leg de schnitzel erbij. Schep de saus over de schnitzel.
  • 5 Wijntip: Cercle la grappe Merlot

Kalfsschnitzel in verse champignonsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept