Varkensfiletlapjes met brie en tomaat

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de oregano met 3 el olie. Marineer de varkensfiletlapjes met de kruidenolie en laat even intrekken.
  • 2 Verhit vervolgens een koekenpan met wat olie en bak hierin de krielaardappeltjes goudbruin. Kook de sperziebonen in water met wat zout gaar.
  • 3 Verhit ondertussen een koekenpan met wat olie en bak hierin het vlees goudbruin en gaar.
  • 4 Beleg op het laatst de varkensfiletlapjes met de tomatenplakjes en de brie. Leg de deksel op de pan zodat de brie kan smelten. Garneer het vlees tenslotte met wat basilicum en peper.
  • 5 Leg de varkensfiletlapjes op de borden samen met de krielaardappeltjes en de boontjes.
  • 6 Toetjestip: Del monte Fruitcoctail op siroop

Varkensfiletlapjes met brie en tomaat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept