Gehaktschotel met aardappel, paprika en kaassaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 220°C.
  • 2 Kook de aardappelblokjes in water met wat zout niet al te gaar. Giet kookvocht af en laat goed uitlekken.
  • 3 Verhit ondertussen de olie en bak de ui en paprika’s op een middelmatig vuur. Roer geregeld om.
  • 4 Voeg vervolgens het gehakt toe en bak deze in 5 min rul. Voeg er op het einde tomatenpuree en de gyroskruiden er aan toe.
  • 5 Maak de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 6 Schik in een ovenschotel de helft van het gehaktmengsel, daarop de aardappelen, en eindig met een laag van het resterend gehaktmengsel. Overgiet met de kaassaus. Verdeel de geraspte kaas over de ovenschotel.
  • 7 Zet de schotel 15 min in de oven. Serveer de gehaktschotel in de ovenschaal op tafel.

Gehaktschotel met aardappel, paprika en kaassaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept