Kipragout met ham en een romige kaassaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de boontjes en de rijst in water met wat zout.
  • 2 Kruid ondertussen de kipblokjes met peper en zout en bak deze licht aan. Voeg de hamreepjes toe en bak deze even mee. Voeg als laatste de slagroom toe en laat zachtjes doorkoken. Maak de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe deze bij de kipblokjes. Laat zachtjes doorkoken. Bestrooi als laatste met de kruiden.
  • 3 Serveer de kipragout met de rijst en de boontjes.
  • 4 Wijntip: Tierra Buena Chardonnay Toetjestip: Almhof roomyoghurt

Kipragout met ham en een romige kaassaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipragout
50 min Bijgerecht
Bekijk recept