1 Kruid de vleesblokjes met peper en zout en bak deze aan alle kanten mooi bruin.
2 Voeg vervolgens de uien toe aan het vlees samen met de fijngesneden knoflook en de stukken aardappel.
3 Verhit het geheel en laat afgesloten met een deksel ca. 20 minuten sudderen. Als het vlees gaar is, de zure room toevoegen.
4 Ondertussen de rijst koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de roerbakgroenten enkele minuten in een koekenpan met een beetje boter en mix met de rijst.
5 Schep vervolgens de rijst met groenten op de borden en maak in het midden een kuiltje. Hier het vlees met de saus in scheppen.
6 Wijntip: PLUS Huiswijn Corbières Toetjestip: PLUS Cheesecake
Stoofschoteltje van varkensfiletlapjes is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat