Stoofschoteltje van varkensfiletlapjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de vleesblokjes met peper en zout en bak deze aan alle kanten mooi bruin.
  • 2 Voeg vervolgens de uien toe aan het vlees samen met de fijngesneden knoflook en de stukken aardappel.
  • 3 Verhit het geheel en laat afgesloten met een deksel ca. 20 minuten sudderen. Als het vlees gaar is, de zure room toevoegen.
  • 4 Ondertussen de rijst koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de roerbakgroenten enkele minuten in een koekenpan met een beetje boter en mix met de rijst.
  • 5 Schep vervolgens de rijst met groenten op de borden en maak in het midden een kuiltje. Hier het vlees met de saus in scheppen.
  • 6 Wijntip: PLUS Huiswijn Corbières Toetjestip: PLUS Cheesecake

Stoofschoteltje van varkensfiletlapjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokaans Stoofschoteltje
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept