Zoek
Macaronischotel met gehakt en verse groenten
4
20 min
PLUS
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g champignons (gesneden)
1 pak(je) PLUS snelkook macaroni
1 pot(ten) zout
400 g gemengd gehakt
1 teentje(s) knoflook (fijngesneden)
1 el paprikapoeder
125 ml PLUS slagroom
2 stuk(ken) sjalotjes (fijngesneden)
1 pot(ten) peper
3 el olijfolie
1 zak(jes) Italiaanse roerbakgroenten
1 zak(je) geraspte kaas
Bereiding
1
Kook de macaroni beetgaar in water met wat zout en giet af.
2
Verhit een ruime wokpan met een scheutje olijfolie en bak het gehakt rul.
3
Kruid het gehakt met peper, zout en paprikapoeder.
4
Voeg hier vervolgens de fijngesneden knoflook, de sjalotten, de roerbakgroenten en de champignons aan toe en bak licht aan.
5
Op het laatst de room toevoegen en aan de kook brengen.
6
Op smaak controleren en eventueel wat peper en/of zout toevoegen.
7
Roer hier de macaroni doorheen en verwarm even door.
8
Serveertip: Serveer in diepe borden en bestrooi met geraspte kaas. Dranktip: Marie Stella Maris water
Macaronischotel met gehakt en verse groenten is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu-macaronischotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronischotel met drie soorten kaas
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige macaroni cheese
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni ovenschotel met prei en gehakt
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept