Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de fricandeau met peper en zout. Verhit een koekenpan met boter en braad de fricandeau rondom in uitgebruiste boter. Sluit af met een deksel en laat op matig vuur (ca. 15 minuten) doorgaren. Af en toe bedruipen met de braadjus.
  • 2 Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bedruip met wat olijfolie om aan elkaar plakken te voorkomen.
  • 3 Verwarm de passata in een pannetje en meng met de pasta en rucola. Snijd het vlees in dunne plakken. Schep de pasta in diepe borden en verdeel het vlees hierover. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept