Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in water met zout beetgaar.
  • 2 Fruit vervolgens de knoflook in een hete koekenpan met een scheutje olijfolie. Voeg de tomatensaus toe en laat zachtjes 3 tot 5 minuten pruttelen. Voeg hier de sperziebonen samen met de visfilets en de fijngehakte peterselie aan toe en laat gaar worden in ongeveer 7 minuten.
  • 3 Kook ondertussen de pasta gaar in water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • 4 Verdeel de pasta over de borden en schep op ieder bord de saus met een visfilet.
  • 5 Garneer eventueel met (kort geroosterd) geschaafde amandelen.

Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept