Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de pangafilets met olijfolie en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Wentel nu door de oven krokant en bak in een droge pan aan beide zijden goudbruin en krokant.
  • 2 Kook de pasta beetgaar in water met wat zout. Giet af in een vergiet.
  • 3 Verhit in een ruime pan de olijfolie samen met de knoflook en sjalotjes. Doe hier de tagliatelle bij. Meng goed door elkaar en schep op de borden.
  • 4 Leg de pangafilet er bovenop. Serveer met geraspte kaas en een frisse rauwkostsalade met zongedroogde tomaatjes.

Krokant gebakken pangafilet met knoflook tagliatelle is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept