Teriyaki honing noedels met plantaardige roerbakstukjes en paksoi

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de worteltjes schoon en snijd ze schuin in dikke plakjes. Snijd vervolgens de paksoi in repen.
  • 2 Rooster de amandelen in een droge koekenpan al roerende licht bruin en laat ze op een bord afkoelen.
  • 3 Verwarm een wok op hoog vuur met 2 eetlepels wokolie en wok de plantaardige roerbakstukjes met de plakjes wortel ongeveer 4 minuten. Voeg de paksoi toe en wok dit nog 3 minuten mee. Voeg als laatste 8-10 el woksaus en de noedels toe.
  • 4 Warm goed door en schep hier de geroosterde amandelen doorheen.
  • 5 Zet Conimex seroendeng en gebakken uitjes op tafel om zelf naar smaak toe te voegen. Strooi vlak voor het eten wat lekker knapperige Conimex Kroepoek Cassave over het gerecht.

Teriyaki honing noedels met plantaardige roerbakstukjes en paksoi is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept