1 Spoel de krieltjes af met koud water, breng ze met een klein laagje water aan de kook en kook ze op middelmatig vuur gaar. Giet de krieltjes af, zet de pan terug op het vuur en laat de krieltjes even droog stomen.
2 Maak ondertussen de wortels schoon, snijd ze in stukken van ca. 3 cm en kook ze beetgaar. Kook ook de peultjes beetgaar.
3 Bestrooi de kabeljauw aan beide kanten met de Shake It Viskruiden. Verhit een koekenpan met een beetje boter en bak de kabeljauw op matig vuur goudbruin en gaar.
4 Smelt als laatste de boter in een grote pan, voeg de krieltjes, peultjes, wortels en peterselie toe. Meng het geheel goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
5 Verdeel het mengsel van krieltjes en groenten over 2 borden en leg de kabeljauwfilet ernaast.
Kabeljauwfilet met groenten en krieltjes is een recept van PLUS