Geroosterde tilapiafilet met roergebakken broccoli en krielaardappeltjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappeltjes en de broccoli beetgaar in water met wat zout.
  • 2 Snij ondertussen de Sjalotjes fijn.
  • 3 Kruid in de tussentijd de tilapiafilets met peper en zout en wentel door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf en haal ze door het losgeklopte ei. Bestrooi ze vervolgens met de viskruiden en bak ze direct in een voorverwarmde grillpan, die bestreken is met wat olijfolie.
  • 4 Giet vervolgens de broccoli af en spoel de broccoli koud om doorgaren te voorkomen. Giet ook de aardappeltjes af en meng de boter en bieslook er doorheen.
  • 5 Haal de vis uit de pan en houd deze even warm. Bak in deze pan de gesneden sjalotjes en de broccoli roosjes op hoog vuur om en om en kruid met peper en zout.
  • 6 Schep de broccoli en de aardappeltjes op de borden en leg de vis er bij.

Geroosterde tilapiafilet met roergebakken broccoli en krielaardappeltjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept