1 Kook de broccoli en sperziebonen beetgaar in water met een beetje zout.
2 Snij ondertussen de paprika in reepjes.
3 Meng daarna het gehakt met zout, peper, een ei, wat paneermeel en 1 eetlepel Original Wok Teriyaki tot een goed plakkerig deeg en draai er kleine balletjes van (ca. 3 á 4 cm).
4 Laat vervolgens een wok goed heet worden, verhit hierin de olie en wok de gehaktballetjes gaar in ca. 5 minuten.
5 Maak ondertussen de noodels klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
6 Voeg aan de gehaktballetjes de broccoli, sperziebonen en rode paprika aan toe en wok het geheel 2 minuten op hoog vuur. Voeg als laatste de Go-Tan Original Wok Teriyaki toe en wok het gerecht nog een halve minuut verder.
7 Serveer de gehaktballetjes met groenten samen met de noodels en de emping blado
8 Voeg voor extra groenten wat taugé toe.
Gewokte gehaktballetjes in Teriyaki saus met noodles is een recept van PLUS