1 Snijd de sjalotjes in fijne ringen en de courgette in stukjes.
2 Verhit een pan met wat olijfolie en bak het gehakt rul. Bak de spekjes ca. 5 minuten mee tot deze goudbruin en knapperig zijn. Bak hierna ook de sjalotten mee. Voeg als laatste de in stukken gesneden courgette toe en bak even mee.
3 Verhit een pan met wat olijfolie en bak het gehakt rul. Bak de spekjes ca. 5 minuten mee tot deze goudbruin en knapperig zijn. Bak hierna ook de sjalotten mee. Voeg als laatste de in stukken gesneden courgette toe en bak even mee.
4 Zet vervolgens een pan op het vuur en voeg 250 ml water, 300 ml melk en de mix voor tagliatelle roomsaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Voeg het mengsel van gehakt, spekjes en sjalotten toe aan de saus. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
5 Serveer de saus over de pasta; garneer vervolgens met de fijngesneden munt.
6 Bestrooi eventueel met Parmezaanse kaas.
Spaghetti roomsaus met gehakt, spekjes en munt is een recept van PLUS