Rode viscurry met tomaat en rijst

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij ondertussen de venkel overdwars open en verwijder de harde kern. Snij ze in dunne repen.
  • 2 Snij daarna de kabeljauw in blokjes.
  • 3 Verhit vervolgens de olie in een wok en voeg de curry toe. Bak deze curry tot de geuren vrijkomen. Voeg de venkelreepjes en tomaatjes toe en bak kort mee. Voeg 300-400 ml kokosmelk toe en laat ca. 8 minuten op matig vuur pruttelen.
  • 4 Voeg als laatste de blokjes vis toe en laat ongeveer 3-4 minuten meegaren. Voor een pittigere variant kan sambal naar smaak toegevoegd worden.
  • 5 Serveer de rijst met daar overheen de curry. Garneer met de (Thaise) basilicum.

Rode viscurry met tomaat en rijst is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept