Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de hamlappen gelijkmatig in met de mix. Verhit een koekenpan met boter en bak de hamlappen tot ze bruin en gaar zijn. Voeg hier geen zout of peper aan toe.
  • 2 Verhit ondertussen een koekenpan met olijfolie en bak hierin de krieltjes met rozemarijn samen met de knoflook tot de aardappeltjes gaar zijn.
  • 3 Verwarm als laatste de sperzieboontjes in een pannetje.
  • 4 Serveer de hamlappen samen met de aardappeltjes en de sperzieboontjes.

Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept