Kabeljauw met limoen en Spaanse peper

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de Spaanse peper zeer fijn, rasp de limoenen en bewaar het limoensap.
  • 2 Snijd de rauwe kabeljauw in mooie dunne plakjes. Bestrooi met peper, Spaanse peper en een beetje zeezout. Besprenkel vervolgens met olijfolie, het limoensap en de limoenrasp. Dek af met plastic folie en laat even marineren.
  • 3 Verwarm ondertussen de oven op 210 graden en maak de gemengde ijsberg salade aan met de dressing. Meng hier de cherrytomaatjes doorheen. Bak het ciabatta brood af.
  • 4 Verhit een koekenpan met een klein beetje olie en bak hierin de plakjes kabeljauw gaar.
  • 5 Leg de plakjes op bordjes en bestrooi met de kappertjes. Serveer de vis samen met het ciabatta brood en de salade.

Kabeljauw met limoen en Spaanse peper is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept