Stoofpotje van saucijzen met bloemkool en champignons

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignons in plakjes.
  • 2 Verhit een hapjespan met boter, laat de boter goed uitbruisen en braad de saucijzen kort rondom aan. Voeg vervolgens de bloemkoolroosjes en de champignons toe en roerbak deze even mee. Doe het deksel op de pan en laat dit in ca. 15 minuten klaar stoven. Er komt voldoende vocht uit de champignons en de bloemkool.
  • 3 Maak ondertussen de champignonsaus en de aardappelpuree klaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet de champignonsaus over het stoofpotje, laat even doorkoken en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • 4 Serveer het stoofpotje samen met de aardappelpuree.
  • 5 Serveer Brand Dubbelbock bij het gerecht.

Stoofpotje van saucijzen met bloemkool en champignons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept