Kabeljauw met zelf gemaakte r sti

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de sjalotjes fijn, de paprika in kleine blokjes, de champignons in plakjes en de lente uitjes in ringetjes. De aardappelen moeten geschild worden en daarna grof geraspt
  • 2 Verdeel wat olie in een ovenschaal. Strooi de sjalotten, paprika en geraspte aardappel er in en verdeel gelijkmatig over de schaal. Kruid met peper en zout. Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 210ºC. Controleer af en toe of het niet te hard gaat; dek anders af met aluminiumfolie.
  • 3 Kruid ondertussen de kabeljauwfilets met peper en zout en wentel door de bloem. Bak ze krokant in een hete koekenpan met olijfolie in 3-5 minuten per kant. Bak in een andere koekenpan de kidneybonen, champignons, lente uitjes en tomatenblokjes.
  • 4 Haal de rösti uit de oven en verdeel over de borden. Schep hier de tomaten bonensaus bij en leg de gebakken kabeljauw erbij.

Kabeljauw met zelf gemaakte r sti is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rode paprikasoep met broccolitosti
30 min-
Bekijk recept
Pompoenrösti
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Witte en pure chocolademousse cranberries
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roerei Met R?sti En Tomaat
20-30 min -
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept