Angus burger met Smokey hot cocktailsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes.
  • 2 Kruid de burgers met peper en zout en bestrijk ze met olijfolie. Verhit een grillpan en bak de burgers aan beide zijden krokant. Leg als laatste de plak mozarella op de burgers totdat deze licht gesmolten is. Snijd ondertussen de broodjes door en rooster deze even in de grillpan.
  • 3 Beleg de broodjes met de reepjes ijsbergsla en zongedroogde tomaatreepjes. Hierop een beetje saus en de burger. Leg bovenop de burger een beetje saus samen met een spekplakje. En leg er als laatste de bovenkant bovenop.
  • 4 Dranktip: Desperados Tequila bier

Angus burger met Smokey hot cocktailsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hamburger: De Angus beef / stilton saus met whisky
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ Angus Beef met Charlotte in pel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surf & turfburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept