1 Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Snijd de munt fijn en de limoen in partjes.
2 Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Kook in 3 min. beetgaar in een ruime pan water met zout. Giet de broccoli af en laat goed uitlekken.
3 Halveer ondertussen de champignons. Verhit de olie in een wok en bak de champignons en kipstuckjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de sojasaus, noedels en broccoli toe en bak al omscheppend 2 min. mee.
4 Verdeel over diepe borden en bestrooi met de cashewnoten en munt. Leg er een partje limoen bij.
Noedels met broccoli, cashewnoten en vegakip is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing